Vergoeding

Vergoedingen
Wanneer een behandeling vergoedt wordt door de zorgverzekeraar, wordt dit grotendeels vergoedt vanuit een aanvullende verzekering. Per aanvullend pakket verschillen de vergoedingen. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor meer informatie over eventuele vergoedingen en voorwaarden. Voor sommige aandoeningen kan een chronische machtiging aangevraagd worden. Hierbij zullen de 1e 20 behandelingen vanuit de aanvullende verzekering gaan en vanaf de 21e behandeling vanuit de basisverzekering.

Directe toegankelijkheid
Sinds 2011 is er directe toegankelijkheid tot de huidtherapeut mogelijk. Dit betekent dat u zonder verwijzing van een arts of specialist bij ons terecht kunt. Er zal een intakegesprek ingepland worden waarbij een uitgebreide anamnese en onderzoek uitgevoerd zal worden om te beoordelen of wij iets voor u kunnen betekenen. Wanneer hier sprake van is zal er een behandelplan opgesteld worden.

Verwijzing
Ondanks de directe toegankelijkheid en de vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering zijn er behandelingen waarbij een verwijzing nodig is. Wanneer dit nodig is, zullen wij dit met u bespreken.