Camouflage- en Coagulatietherapie

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt toegepast voor het tijdelijk camoufleren van zichtbare huidafwijkingen. Hierbij valt te denken aan (acné)littekens, stiae, wijnvlekken, zwangerschapsmasker en andere pigmentvlekken.

De camouflage die gebruikt wordt kan aangepast worden aan elke huidskleur en is water-, zweet- en veegvast. Door het combineren van verschillende kleuren en het gebruik van fixatiepoeder kan elke zichtbare huidafwijking behandeld worden.

Coagulatietherapie

Met coagulatietherapie (stroomtherapie) worden fibromen(steelwratjes), couperose en andere zichtbare kleine vaatafwijkingen behandeld. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos.

Steelwratjes
Deze ontstaan vaak op het decolleté en rond de oksels. Deze kunnen gemakkelijk en vrijwel pijnloos verwijderd worden met stroom. Een simpele en snelle behandeling

Couperose (kleine rode vaatjes)
De haarvaatjes die vaak te zien zijn op de wangen kunnen eveneens met stroom behandeld worden. Door deze stroom worden de wanden van de vaatjes nauwer en worden dus onzichtbaar door de huid. Wel zal de behandeling een aantal keer plaats moeten vinden voor een optimaal resultaat.

Kleine vaatafwijkingen
Denk hierbij aan bloedblaartjes en hele oppervlakkige vaatjes op de benen kunnen ook met dezelfde techniek behandeld worden.