Over ons

Merlijn Roex

Mijn naam is Merlijn Roex van der Aa en ik ben sinds 2008 erkend en gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut.

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor Huidtherapie : Huid- en Oedeemtherapie Oss. In 2019 heb ik na een fijne samenwerking de praktijk Oederma van Sanne van de Berg overgenomen.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse stages (in binnen- en buitenland) en waarnemingen en bij de praktijk Huid- en oedeemtherapie Wijchen/Grave/Nijmegen, waar ik bijna 10 jaar werkzaam ben geweest. In 2011 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Oss .

Voor mij is het van belang dat de patiënt op de eerste plaats wordt gezet en er een persoonlijk, op maat gemaakt, behandelplan wordt opgesteld. Daarnaast streef ik er naar dat de kwaliteit van de behandeling zo hoog mogelijk is. Dit probeer ik mede te bewerkstelligen door met goede apparatuur en producten te werken die de behandelingen ondersteunen.

Laura van der Wal

Sinds november 2018 ben ik werkzaam als huidtherapeut bij Huid en oedeemtherapie Oss en Oederma. In de zomer van 2018 heb ik de studie HBO Huidtherapie in Utrecht afgerond, en ben daarna bij Merlijn aan de slag gegaan. Hier werk ik momenteel al weer een aantal jaar met veel plezier.

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen, er achter te komen waar klachten vandaan komen en deze zo goed als mogelijk te verminderen. Daarbij vind ik het belangrijk een luisterend oor te kunnen bieden.

We zijn gespecialiseerd in oncologische nazorg maar ook voor andere huidtherapeutische behandelingen kunt u bij ons terecht!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Een afspraak kunt u ook maken via de afspraakknop op deze website of bellen op maandag en donderdag met 06-53 69 75 54.