Over ons

Sanne van de Berg

Hallo, mijn naam is Sanne van den Berg en in 2007 ben ik gestart met Oederma, huid- en oedeemtherapie.
Ongelofelijk dat ik inmiddels alweer ruim 10 jaar met de praktijk bezig ben. Dat ik in de afgelopen 10 jaar ontzettend veel mensen heb leren kennen en mogen helpen met hun problemen. En dat ik inmiddels een geweldige collega heb die samen met mij de passie voor de huid en oedeemproblematiek deelt. Wij hopen dan ook de komende jaren u te kunnen helpen met uw huid- en/of oedeemprobleem!

Yvonne Vos

Mijn naam is Yvonne Vos en sinds 2014 ben ik werkzaam bij Oederma.
Na mijn VWO diploma behaald te hebben, wilde ik graag een opleiding doen waarbij ik mensen met hun gezondheid kon helpen. Interesse in de huid heb ik altijd al gehad. Uiteindelijk heb ik de opleiding huidtherapie gevonden, waarbij kennis en vaardigheden over huid en andere gerelateerde problematiek samengevoegd zijn. Met veel plezier heb ik deze opleiding gedaan en in 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hoge School in Utrecht als huid-en oedeemtherapeut.
Op maandag en donderdag ben ik aanwezig in de praktijk in Oss en werk ik met veel plezier om mensen met hun klachten te kunnen helpen en verlichten.

We zijn gespecialiseerd in oncologische nazorg maar ook voor andere huidtherapeutische behandelingen kunt u bij ons terecht!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Een afspraak kunt u ook maken via de afspraakknop op deze website of bellen op maandag en donderdag met 06-53 69 75 54.